Wil jij weten wie ik ben? Dat kan!

Dreig je de dupe te worden van je eigen succes? Of wil je meer weten wat Get it together voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Laten we dan kennismaken.

 

Je leert iemand pas echt kennen als je hem of haar spreekt. Of dit nu online of offline is, maakt niet zo heel veel uit. Door een gesprek van mens tot mens weet je of het klikt en of wij samen iets moois kunnen doen. Samen doe je het niet alleen, dus laten we samen kennis maken.

Vrijblijvend kennismaken en elkaar ontmoeten.

Mijn naam is Lindsay Arts, jouw persoonlijk adviseur.

Samen doe je het niet alleen. Dat is waar ik in geloof. Met Get it together help ik ondernemers die op wat voor manier dan ook de dupe dreigen te worden van hun eigen succes. Hoe? Door ze te ondersteunen en te coachen waar dat nodig is. Samen of met een expert.

 

In 2005 werd ik zelf aangereden en mijn leverde veranderde in één klap. Van voor het ongeluk kan ik mij niets meer herinneren, na het ongeluk moest ik leren leven én plannen met hersenletsel. Ik ontwikkelde een eigen methodiek die kijkt naar mensen. Geen regels, maar juist kijken wat anderen verder kan helpen. Ik geloof niet in hokjes denken. Juist door daarbuiten te kijken kom je verder. En met deze kennis wil ik anderen helpen.

Hoe kan ik met jou kennismaken?